Yoga-Mindfulness Siv Lundaahl

Kurser våren 2021
Luntmakargatan 94, Vasastan

Onsdagar 17.00 - 18.30 med start 20 januari
och
Onsdagar 17.00 - 18.30 med start 24 mars

Prova på första tillfället i mån av plats
 
Yoga-mindfulness är idag en väl beprövad metod för hälsa både för privat bruk, i organisationer och inom vården.  Många människor världen över använder metoden på grund av dess enkelhet  och att den är lätt att lära sig och att använda.

Forskningen visar både i Sverige och internationellt att Yoga-mindfulness bland annat kan minska stress, oro, ångest, nedstämdhet och förbättra hälsa och livskvalitet. Den består av mjuka lugna rörelser, andningsövningar och meditation med fokus på närvaro.

Kursen passar både nybörjare och den som utövat  yoga tidigare då övningarna anpassas individuellt efter den erfarenhet och rörlighet du har.

Lärare: Siv Lundaahl, allmänläkare och certifierad lärare i Yoga-mindfulness med egen lång erfarenhet. Utbildad  hos Growth Health & Care, som även ger fortlöpande handledning, se nedan.

Pris: 1800 kr för 8 veckors kurs ( 1,5 tim/v). 1500 kr för pensionärer och studenter. Individuellt inriktad med max 6 deltagare.

Information och anmälan: Via e-post: siv.lundaahl@gmail.com. Mer information finns på hemsidan  www.ostanlid.se

Konsultationer: Möjlighet finns även till individuellt anpassade konsultationer i förebyggande och  i behandlingssyfte. Kontakta oss för mer information. 

Growth Health & Care AB leds av Bikash Acharya, fil mag i psykologi, leg kognitiv psykoterapeut. Han fick en mångårig traditionell utbildning i yoga mindfulness och meditation i Indien. Han har därefter arbetat som behandlare och handledare för yoga och mindfulness-baserad behandling i Europa och USA. Han forskar även inom yoga-mindfulness på Karolinska Institutet för patienter med stressrelaterade sjukdomar.