Mari Vuorela
Mari Vuorela är internationellt certifierad kundaliniyogalärare (level 1 1994, level 2 2003) och har sedan starten undervisat yoga och meditation i egen studio och på inhyrda platser.

Kundaliniyoga - Mari Vuorela

Två Kvällsklasser Kundaliniyoga som förmedlades
av Yogi Bhajan

 
20 tisdagar kl 17.00 – 18.30  från 15/1 till 11/6  
(10 gånger för nya möjligt i mån av plats)
 
20 torsdagar kl 19.00 - 20.30 från 17/1 till 13/6 
(10 gånger för nya möjligt i mån av plats)
 
Kundaliniyoga är en rolig och kraftfull yogaform, som samtidigt är rofylld och arbetar på djupet.
 
Enhet och medveten närvaro via yogan är vårens tema
Yogan och särskilt Kundaliniyogan är ett ypperligt verktyg för att balansera vår livsenergi så att sinnet kan utvidga sig och lära sig att vila i sig självt. Våra övningar och meditationer är i sig relativt enkla men blir mer krävande p g a tiden vi utövar dem på. Sinnet hinner gå igenom en process av protest, kanske frustration och till slut ge upp, varvid livsenergin flödar friare och sinnet kommer till ett varande. Vilan mellan övningarna är lika viktig som själva övningen då effekterna sprider sig till hela vårt väsen (utsöndringen av hormoner sprids i kroppen och våra organ och övriga livsfunktioner vitaliseras.)
 
Kroppen är verktyget i yogaställningar. Med andningen, handställningar, meditation och mantran får vi en helhet som ge oss en känsla av just Enhet, med allt och inom oss själva. Regelbundenhet i utövandet av yoga och meditation kan hjälpa oss att gradvis få till ett tillstånd av närvaro i vardagen, under vad det än må vara vi sysselsätter oss med.
 
Du har erfarenhet av (kundalini)yoga och kan gå in i meditativa tillstånd. Däremot kan vi alltid anpassa övningarna om du har några fysiska hinder eller men. Missade gånger är du välkommen att kompensera den andra tiden av ovanstående samma vecka eller senare (även före vid vetskap).
 
Om du är ny till yogan med Mari har du en extra möjlighet att anmäla dig till de 10 första gångerna, i mån av plats. Priset är då 1750 kr. 
 
Anmälan: Välkommen att mejla till nedanstående adress. Mejla gärna också om du har frågor.
Anmälan är bindande.
 
Lärare:      Mari Vuorela
 
Pris: 3400 kr som du betalar till postgiro konto nr 916592-9 eller Swishar till 1234964334 efter bekräftelse om plats och innan kursstart (eller uppdelat eller i slutet av januari efter överenskommelse).
 
Varmt välkommen/ I glädje Mari Vuorela
 
 mari.vuorela@bredband.net
www.kundaliniyoga-sahej.se