Qigong med Dan Linnsén


Lyft upp Qi - Nivå 1 Fortsättningskurs
 
Denna qigongformen heter "Lyft upp Qi" och är väldigt enkel att lära sig!
Det är sköna, mjuka rörelser där jag lägger huvudfokus på att kroppen ska få ännu mer kontakt med flöde och mjukhet! Som den puma du föddes till :) Andningen får komma och gå som den vill vilket gör det hela ännu skönare och enklare tycker jag!
 
Alla klasser har begränsat antal deltagare för mer kvalité på undervisningen så anmäl dig NU för att säkra din plats! )
 
Anmäl dig via qiharmoni@qiharmoni.eu eller 0739-824784
Mer information hittar du på https://qiharmoni.eu/terminkurs.html
 
 
Nivå 1 Fortsättningskurs - Lyft upp Qi
Start måndag 27 januari -14 veckor
Måndagar 17.15 -18.10

 
Om Lyft upp Qi nivå 1 - Fortsättningskurs
På denna kurs går vi djupare in i nivå 1 av Lyft upp Qi. Vi gör programmet i ett långsammare tempo och så visar jag lite andra mer effektivare och skönare sätt att göra rörelserna för att komma djupare in i kroppen/lederna och för att komma närmare "Puma-rörelserna" vi är ämnade att göra med kroppen. Vi är designade att röra oss smidigare än vi gör nu, Qigongen hjälper dig att bli smidigare och friskare! Om du tränar regelbundet :) 
Jag lär ibland ut några rörelser från nivå 2, "Body&Mind."
Lyft upp Qi är nivå 1 i Zhineng Qigong (medicinsk Qigong) Det är ett 15 minuter långt Qigongprogram som är enkelt att lära sig och rörelserna är sköna, flödande och effektiva. Du blir mjukare i kroppen, hittare snabbare ett lugn och hanterar stress mycket bättre! Många upplever också att de sover mycket bättre och kan vara mer närvarande i vardagen.
Lektionerna innehåller både en del teori, en del praktik samt avslappning. Vi gör hela Qigongprogrammet (ca 16-25 min) varje gång.
 
Pris 14 v / 2190 kr
Kom två personer = 1890 kr per person
Boka och betala här: https://dinkurs.se/appliance/?event_id=63607