Qigong med Dan Linnsén

Den ena qigongformen jag lär ut heter "Lyft upp Qi" och är väldigt enkel att lära sig!
Det är sköna, mjuka rörelser där jag lägger huvudfokus på att kroppen ska få ännu mer kontakt med flöde och mjukhet! Som den puma du föddes till :) Andningen får komma och gå som den vill och behöver vilket gör det hela ännu skönare och enklare tycker jag!
 
Alla klasser har begränsat antal deltagare för mer kvalité på undervisningen så anmäl dig NU för att säkra din plats! 
Om inte nu, när då? :)
 
Anmäl dig via qiharmoni@qiharmoni.eu eller 0739-824784
Mer information hittar du på www.qiharmoni.eu
 
 
Nivå 1 Grundkurs - Lyft upp Qi
Start måndag 27 augusti 10 veckor

Måndagar 17.15 -18.10
 
Om Lyft upp Qi
Lyft upp Qi är nivå 1 i Zhineng Qigong (medicinsk Qigong) Vi lär oss ett 15 minuter långt Qigongprogram som är enkelt att lära sig och rörelserna är sköna, flödande och effektiva. Du blir mjukare i kroppen, hittare snabbare ett lugn och hanterar stress mycket bättre! Många upplever också att de sover mycket bättre och kan vara mer närvarande i vardagen.
Lektionerna innehåller både en del teori, en del praktik samt avslappning. Vi gör hela Qigongprogrammet (ca 13-15min) varje gång.
 
Pris: 10 v / 1895 kr
Anmäl dig innan 15/6 = 1795 kr
Kom två tillsammans = 1695 kr per person.
 
 
Nivå 3 - De Fem Inre Organens Balansering - 
Start måndag 27 augusti 14 veckor, uppehåll för höstlov v 44
Måndagar 18.30-19.40

 
Om "Balanseringen" Detta är Qigong för balansering & läkning av dina känslor & inre organ. Det som kännetecknar Nivå 3 är djup emotionell läkning.
Genom öppnande och balansering av de inre organens energi, kommer du åt nivåer av läkning och utveckling som är svåra att nå på annat sätt.
Du får lära dig ett skönt, kraftfullt och mycket djupt berörande rörelseprogram som tar ca 30-35 minuter på mina lektioner
I Nivå 2 - Metoden för Kropp och Medvetande, kommer du åt mycket djupa strukturer. I Nivå 3 fortsätter resan ännu djupare in i kroppen: De Fem Inre Organens Balansering!
 
En mycket spännande och djupt läkande träning där vi bl a lär oss olika handövningar och fingerpositioner i kombination av rörelse och ljud, som aktiverar de inre organens energier. Träningen öppnar upp och förbättrar cirkulationen i kroppens olika strukturer och system. Rörelser, positioner tillsammans med olika ljud skapar ett energiflöde, löser upp blockeringar och balanserar känslorna.
 
Förkunskap: Minst nivå 1 (LUQ eller motsvarande) terminskurs eller heldag
 
Pris: 14 v / 2695 kr
Anmäl dig senast 30/5 = 2495 kr
 
Lektionsstruktur
Beroende på var i terminen vi är kan det se lite olika ut men jag har alltid en del där vi går igenom hur de olika rörelserna görs, en avslappningsdel, lite Qigongteori och annat som jag vill förmedla kring Qigong.
På alla Qigongpass gör vi hela Qigongprogrammet.
 
Alla mina Qigongkurser har en åldersgräns på 16 år om denne medföljer vuxen. Annars 18 år.
 
Varmt välkommen! 
Dan
 
Qiharmoni
Dan Linnsén 
www.qiharmoni.eu 
0739 - 82 47 84