Qigong med Dan Linnsén


Lyft upp Qi - Nivå 1 Fortsättningskurs
 
Denna qigongformen heter "Lyft upp Qi" och är väldigt enkel att lära sig!
Det är sköna, mjuka rörelser där jag lägger huvudfokus på att kroppen ska få ännu mer kontakt med flöde och mjukhet! Som den puma du föddes till :) Andningen får komma och gå som den vill vilket gör det hela ännu skönare och enklare tycker jag!
 
Alla klasser har begränsat antal deltagare för mer kvalité på undervisningen så anmäl dig NU för att säkra din plats!  ) Jag sänder/filmar samtidigt via ZOOM för de som vill delta ex hemma eller inte kan/vill delta live.
Du har tillgång till filmerna t o m 14 dagar efter kursens slut!
 
Anmäl dig via https://qiharmoni.eu/terminkurs 
Mer information qiharmoni@qiharmoni.eu eller via 0739-824784
 
Nivå 1 Fortsättningskurs -  Lyft upp Qi
Start: måndag 29 augusti -14 veckor
Tid: 17.10 -18.10 
 
Om Lyft upp Qi nivå 1 -  Fortsättningskurs
På denna kurs går vi djupare in i nivå 1 av Lyft upp Qi. Vi gör programmet i ett långsammare tempo och så visar jag lite andra mer effektivare och skönare sätt att göra rörelserna för att komma djupare in i kroppen/lederna och för att komma närmare "Puma-rörelserna" vi är ämnade att göra med kroppen.
Vi är designade att röra oss smidigare än vi gör nu, Qigongen hjälper dig att bli smidigare och friskare! Om du tränar regelbundet :)
 
Jag lär ibland ut några rörelser från nivå 2, "Body&Mind."
Lyft upp Qi är nivå 1 i Zhineng Qigong (medicinsk Qigong) Det är  ett 15 minuter långt Qigongprogram som är enkelt att lära sig och rörelserna är sköna, flödande och effektiva. Du blir mjukare i kroppen, hittare snabbare ett lugn och hanterar stress mycket bättre! Många upplever också att de sover mycket bättre och kan vara mer närvarande i vardagen.

Lektionerna innehåller både en del teori, en del praktik samt avslappning. Vi gör hela Qigongprogrammet (ca 15-25 min) varje gång.
 
14 veckor / 2345 kr
Boka dig senast 31 maj för 200 kr rabatt!
 
Prova på någon av de första 4 kvällarna = 230 kr
(avgiften dras av om du väljer att fortsätta terminen)
Antalet platser är begränsade så anmäl dig bums för att säkra din plats!
Boka och betala här:  https://qiharmoni.eu/terminkurs/