Qigong med Anna Kjellgren

Längtar du efter:
- mer harmoni och lugn?
- en rörligare och skönare kropp?
- mer energi till att göra det du vill?
 
Välkommen på någon av kurserna i Zhineng Qigong nedan! Samtliga är på Malavé Do Hälsocenter, Luntmakargatan 94 i Vasastan.
 
Zhineng Qigong är meditation i rörelse. Qigong hjälper dig att må bättre, i kropp och sinne. Det är ett effektivt verktyg för stresshantering och hjälper dig att medvetandegöra kroppen. Dessutom sätts kroppens självläkande processer igång genom aktivering av det parasympatiska nervsystemet och kroppens energisystem. Metoden Zhineng qigong kallas även medicinsk qigong.
 
I metoden ”Lyft upp qi” rör du dig långsamt och mjukt, fokus ligger på flöde. Rörelserna utförs stående (eller sittande vid behov). Andningen är naturlig och får komma och gå som den vill.
 
Rörelserna är enkla att lära sig och passar alla människor, nybörjare som mer erfaren och ung som gammal. Det är enkelt att utöva, inget material behövs.

De som utövar qigong berättar ofta om att de får mer energi, bättre sömn, förbättrat immunförsvar, mindre smärta, rörligare kropp, samt större medvetenhet och närvaro. Att träna regelbundet ökar effekterna och att träna i grupp ger i regel större effekt än att träna på egen hand.
 
Varmt välkommen till mina kurser!
 
Prova på qigong i oktober

· Onsdagen den 23 oktober kl 19.20-20.15
· Onsdagen den 30 oktober kl 19.20-20.15
 
Missa inte prova-på-tillfällena denna termin. Introduktionskurs startar sedan den 6/11 (6 ggr), och grundkurs startar efter årsskiftet. Begränsat antal platser, så boka din plats på både prova-på och kurs! 50 kr i anmälningsavgift.
 
Anmälan:
info@enerqigong.se eller 070-350 02 90. Swisha 50 kr till 070-350 02 90 (Anna Kjellgren), ange namn. Se även Facebook-evenemang: https://www.facebook.com/events/462104661068951


Introduktionskurs Qigong - Lyft upp Qi (hösten 2019) – 6 ggr
 
Introduktionskursen ger en orientering till qigong och programmet Lyft upp qi som är nivå 1 av metoden Zhineng Qigong. Under kursen kommer vi träna Lyft upp qi och fördjupa vissa delar samt göra övningar för att öka medvetenheten och närvaron i kroppen. Lektionen innehåller både teori och praktik, samt ofta en avslutande avslappningsövning. Övningarna anpassas individuellt efter dina möjligheter. Det kommer finnas utrymme att ställa frågor under och efter lektionen.
 
Kurserna har begränsat antal deltagare för bättre kvalitet på undervisningen.
 
Kursinformation:
Tid: Onsdagar 19.20-20.15, start 6 november (6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12 och 11/12).
Investering: 1195 kr för 6 ggr. 10% rabatt för studenter och pensionärer.
Om du går introduktionskursen får du rabatt på grundkursen till våren.
Drop-in: I mån av plats finns möjlighet att prova på en lektion under pågående kurs för 220kr. Om du fortsätter dras kostnaden av från resterande kursavgift.
Anmälan: info@enerqigong.se eller 070-350 02 90.
Se även Facebook-evenemang: https://www.facebook.com/events/784692331967457
 
Qigong - Lyft upp Qi (våren 2020)
 
Grundkursen i Lyft upp qi kommer hållas på onsdagkvällar. Du behöver inte ha gått introduktionskursen innan. Denna kurs kan man med fördel gå flera gånger.
Mer information om tider m.m. kommer när schema är satt, men tveka inte att höra av dig vid ev. frågor.
 
Individuell konsultation/privatundervisning
Möjlighet finns även till individuellt anpassade konsultationer, behandlingar eller privatundervisningar (t ex i anslutning till en lektion).
 
Om mig
Jag heter Anna och är utbildad qigonglärare vid Qigong Akademien och går även löpande fortbildning 4 ggr/år. Jag är lärare och assisterande lärare på flertalet qigongutbildningar.
Min personliga resa inom qigong började som sjukskriven pga utmattningssyndrom och då kunde jag inte ana vilka effekter qigongen skulle ge. Förutom initial stresshantering och läkning, har det också inneburit bättre kroppshållning och kroppskännedom, förbättrad hälsa, ökad medvetenhet, perspektiv och mentalt lugnt. Många fysiska och emotionella blockeringar har lösts upp, och idag kan jag komma i kontakt med min innersta längtan. Jag hade inte varit den jag är idag utan qigong.
 
Kontakt
Qigonglärare Anna Kjellgren
E-post: info@enerqigong.se
Tel: 070-350 02 90
Facebook: https://www.facebook.com/enerqigong
Instagram: https://www.instagram.com/enerqigong
 
Övrigt
För att delta vill jag att du är minst 18 år, eller 16 år tillsammans med vuxen.
Det kan vara skönt att ha kläder som går att röra sig i.