Qigong med Anna Kjellgren

Längtar du efter:
- mer harmoni och lugn?
- en rörligare och skönare kropp?
- mer energi till att göra det du vill?
 
Välkommen på någon av kurserna i Zhineng Qigong nedan! Nästa kursstart är 29/1 2020, med ett prova-på-tillfälle 22/1.
Plats: Malavé Do Hälsocenter, Luntmakargatan 94 i Vasastan.
 
Zhineng Qigong är meditation i rörelse. Qigong hjälper dig att må bättre, i kropp och sinne. Det är ett effektivt verktyg för stresshantering och hjälper dig att medvetandegöra kroppen. Dessutom sätts kroppens självläkande processer igång genom aktivering av det parasympatiska nervsystemet och kroppens energisystem. Metoden Zhineng qigong kallas även medicinsk qigong.
 
Våren 2020 finns två kurser inplanerade än så länge. Tanken är att man ska kunna gå bägge efter varandra för bästa effekt.
- ”Lyft upp qi” – där du rör dig långsamt och mjukt, fokus ligger på flöde. Rörelserna utförs stående (eller sittande vid behov). Andningen är naturlig och får komma och gå som den vill.
- ”Liggande qigong” - en utmärkt metod för återhämtning. Övningen utförs liggande. (Alternativt sittande om man inte kan ligga ned.)
Se nedan för mer information om respektive kurs.
Tveka inte att höra av dig vid ev. frågor, eller kom på prova på 22 januari.

De som utövar qigong berättar ofta om att de får mer energi, bättre sömn, förbättrat immunförsvar, mindre smärta, rörligare kropp, samt större medvetenhet och närvaro. Att träna regelbundet ökar effekterna och att träna i grupp ger i regel större effekt än att träna på egen hand.
 
Varmt välkommen till mina kurser!
 
Prova på Qigong 22 januari

- Lyft upp Qi: onsdagen den 22 januari kl 19.15-20.10. 
- Liggande Qigong: onsdagen den 22 januari kl 20.20-20.50.
  (Se mer information under respektive kurs nedan.)

Nyfiken?
Missa inte att prova programmet ”Lyft upp Qi” och/eller ”Liggande qigong”. Första kursen för våren startar sedan den 29/1 (8 ggr). Begränsat antal platser, så boka din plats på både prova-på och kurs! 
Anmälningsavgift 100 kr (paketpris Lyft upp qi + Liggande qigong).

Anmälan:
info@enerqigong.se eller 070-350 02 90. Swisha 100 kr till 070-350 02 90 (Anna Kjellgren), ange namn. 
Se/följ även Facebook-evenemanget för senaste info.
 
Kurs Qigong – ’Lyft upp Qi’ – 8 ggr
Kursen i Lyft upp qi kommer hållas på onsdagkvällar. Denna kurs kan man med fördel gå flera gånger. Första kursstart 29/1.
Under kursens gång lär vi oss om qigong och programmet ”Lyft upp qi” som är nivå 1 av metoden Zhineng Qigong. Under kursen kommer vi träna Lyft upp qi och fördjupa vissa delar samt göra övningar för att öka medvetenheten och närvaron i kroppen. Lektionen innehåller både teori och praktik. Övningarna anpassas individuellt efter dina möjligheter. Det kommer finnas utrymme att ställa frågor under och efter lektionen.
Rörelserna är enkla att lära sig och passar alla människor, nybörjare som mer erfaren och ung som gammal. Det är enkelt att utöva, inget material behövs.
 
Kurserna har begränsat antal deltagare för bättre kvalitet på undervisningen.

Kursinformation:
Tid: Onsdagar 19.15-20.10 (29/1-18/3), start 29 januari.
Investering: 1590 kr för 8 ggr. Paketpris Lyft upp Qi + Liggande qigong 2050 kr.
Anmälaninfo@enerqigong.se eller 070-350 02 90. 
Se/följ även Facebook-evenemanget för senaste info. 

Liggande Qigong – 8 ggr
Liggande qigong är en utmärkt övning för återhämtning. Övningen utförs liggande (eller sittande om man inte kan ligga ned). Du behöver inte ta med något material (yogamattor och filtar finns i lokalen).
Liggande qigong är en meditativ övning för träning av medvetande och avslappning i syfte att få djup återhämtning och regenerering av kropp och sinne. Vi övar i att surfa mellan dröm och vakenhet, i zonen mellan hjärnans alpha-vågor och theta-vågor. 
 
Kurserna har begränsat antal deltagare för bättre kvalitet på undervisningen.

Kursinformation:
Tid: Onsdagar 20.20-20.50 (29/1-18/3), start 29 januari. (Dvs direkt efter ”Lyft upp qi”.)
Investering: 750 kr för 8 ggr. Paketpris Lyft upp Qi + Liggande qigong 2050 kr.
Anmälan: info@enerqigong.se eller 070-350 02 90.
Se/följ även Facebook-evenemanget för senaste info. 
 
Individuell konsultation/privatundervisning
Möjlighet finns även till individuellt anpassade konsultationer, behandlingar eller privatundervisningar (t ex i anslutning till en lektion).
 
Om mig
Jag heter Anna och är utbildad qigonglärare vid Qigong Akademien och går även löpande fortbildning 4 ggr/år. Jag är lärare och assisterande lärare på flertalet qigongutbildningar, och är även associerad lärare med Qigong Akademien.
Min personliga resa inom qigong började som sjukskriven pga utmattningssyndrom och då kunde jag inte ana vilka effekter qigongen skulle ge. Förutom initial stresshantering och läkning, har det också inneburit bättre kroppshållning och kroppskännedom, förbättrad hälsa, ökad medvetenhet, perspektiv och mentalt lugnt. Många fysiska och emotionella blockeringar har lösts upp, och idag kan jag komma i kontakt med min innersta längtan. Jag hade inte varit den jag är idag utan qigong.
 
Kontakt
Qigonglärare Anna Kjellgren
E-post: info@enerqigong.se
Tel: 070-350 02 90
Facebook: https://www.facebook.com/enerqigong
Instagram: https://www.instagram.com/enerqigong
Hemsida: http://enerqigong.se
 
Övrigt
För att delta vill jag att du är minst 18 år, eller 16 år tillsammans med vuxen.
Det kan vara skönt att ha kläder som går att röra sig i.
För mer information och villkor, se http://enerqigong.se/kurser.