Träna fokus och målmedvetenhet

Nu har du möjlighet att använda karatens fysiska och mentala fokus för att träna upp din förmåga att vänligt men bestämt våga hålla fast vid uppsatta mål. Under två timmar tränas ni att bli Beredd, Beslutsam och Bestämd med Världsmästaren i karate Ramon Malavé.

Träningsseminariet är mycket lämpligt som team-building eller kick off för företagsgrupper som vill stärka individernas och gruppens mentala fokus. Det är fysiskt, roligt och mentalt upplyftande.

Alla människor klarar mer än vad de tror!
Programmet passar lika bra för tjejer som för killar. Du kan vara gammal eller ung, stel eller mjuk, stark eller svag. Oavsett dina och gruppens förutsättningar kommer ni att förbättra er fokus, ha roligt och få inspiration som stärker hela gruppen.

Under två timmar får ni träna hur en perfekt karateteknik utvecklas, hitta fokus och känna hur du utvecklar kraft och pondus genom att bli beredd, beslutsam och bestämd.

Ramon Malavé
Ramon har 10 dan i karate, har vunnit allt som man kan vinna inom sin sport och är en av världens främsta coacher och instruktörer. På meritlistan finns bland annat titlar såsom; Världsmästare, Europamästare, Förbundskapten och medlem av den Europeiska Karate Förbundets tekniska kommitté.


Mer information: Ring 070-790 03 08 eller skicka ett mail