Prislista:

Massage
30 min: 450 kr
60 min: 690 kr
90 min: 950 kr

Lymfflödesmassage
60 min: 690 kr
90 min: 950 kr
 
Healing Touch:
60 min 600 kr
90 min 800 kr

Det finns möjlighet att köpa presentkort till samma pris som behandlingarna. Mejla vad du vill ha så får du en pdf som du betalar för med swish.
 
Alla priser inkl moms
betalning sker via swish eller kontant

Kontaktinfo
Mobil: 070-4976763
MMmassage @MMmassagesthlm på Facebook

Maria Sahlberg

Efter utbildningen till certifierad massör på Hälsoteket har jag arbetat med massage på olika sätt. Flera dagar i veckan masserar jag på olika företag och på kliniken Cityterapeuterna. Jag gick även från att vara elev till att undervisa i massage steg 1 på Hälsoteket.

Den tjänsten avslutade jag efter fem terminer för att få mer tid för min egen praktik. Under hösten 2018  slutförde jag min utbildning till lymfflödesmassör.  Jag är också under ständig utbildning i Healing Touch, som du kan läsa mer om under behandlingar. Jag har gått de 3 första stegen av 5.

I grunden har jag en utbildning som bildlärare och den största delen av mitt yrkesliv har jag jobbat med människor på olika sätt. Konstintresset vårdar jag numer genom att måla i min ateljé när tiden räcker till:)
 
Om Behandlingarna:
Lymfflödesmassage
Lymfsystemet är en viktig del av vårt utrensningssystem och immunförsvar. Om det av något skäl har nedsatt funktion så kan vi stimulera och hjälpa det med lymfflödesmassage (även kallat manuellt lymfdränage).

Lymfflödesmassage kan ges som helkroppsmassage i förebyggande syfte eller som mer specifik behandling vid problem med svullnad/lättare ödem efter operationer, stukningar, efter flygresor, vid graviditet, lipödem mm. Det kan också lindra svårförklarlig stelhet, ömhet i kroppen.

Behandlingen är mjukare och långsammare än klassisk svensk massage. Med tryckväxlingar och strykningar i lymfkärlens riktning behandlas hud och bindväv. Många upplever en djup avslappning under behandlingen. Om du vill veta mer om lymfsystemet så rekommenderar jag SÖF.se, svenska ödemförbundets hemsida. 

Healing Touch
Healing Touch är en energibehandling som används för att balansera flödet av energin i och runt kroppen. Målet är att återställa harmoni och balans i det mänskliga energisystemet. Detta sker genom lätt hjärtcentrerad och omsorgsfull beröring på och ovanför kroppen med  med hjälp av över 20 tekniker. 

Healing Touch stödjer individens naturliga självläknings-förmåga och samverkar väl med den traditionella skolmedicinen. Utövaren av Healing Touch använder händerna fokuserat och medvetet med avsikt att stödja och och öka det fysisk, emotionella, mentala och andliga välbefinnandet hos klienten.

Healing Touch används för bland annat :
  - Underlättande av sårläkning
  - Minskning av smärta
  - Minskning av ångest och stress
  - Förebyggande av sjukdom
  - Förbättring av andlig utveckling
  - Förberedelse för medicinsk behandling eller förfaranden
  - Post medicinsk stödåtgärd
  - Stöd till den döende
  - Förbättrad sömn
  - Ökad känsla av välbefinnande

Texten om Healing Touch kommer från hemsidan http://healing-touch.se där du kan läsa mer!