Prislista:

Massage 25 min: 450 kr
Massage 50 min: 650 kr
Massage 80 min: 925 kr
 
Healing:
Reiki 50 min 590 kr
Healing Touch 50 min 590 kr
Healing Touch 80 min 800 kr
 
Alla priser inkl moms
betalning sker via swish eller kontant

Kontaktinfo
Mobil: 070-4976763
MMmassage @MMmassagesthlm på Facebook

Maria Sahlberg

Efter utbildningen till certifierad massör på Hälsoteket har jag arbetat med massage på olika sätt. Flera dagar i veckan masserar jag på företag via Curexgruppen och på kliniken Cityterapeuterna. Jag gick även från att vara elev till att undervisa i massage steg 1 på Hälsoteket.

Den tjänsten avslutade jag efter fem terminer för att få mer tid för min egen praktik. Under hösten 2018 kommer jag också slutföra min utbildning till lymfmassör. Jag är också under ständig utbildning i Healing Touch, som du kan läsa mer om under behandlingar. Jag har gått de 3 första stegen av 5.

I grunden har jag en utbildning som bildlärare och den största delen av mitt yrkesliv har jag jobbat med människor på olika sätt. Konstintresset vårdar jag numer genom att måla i min ateljé när tiden räcker till:)
 
Om Behandlingarna:
Healing Touch är en energibehandling som används för att balansera flödet av energin i och runt kroppen. Målet är att återställa harmoni och balans i det mänskliga energisystemet. Detta sker genom lätt hjärtcentrerad och omsorgsfull beröring på och ovanför kroppen med  med hjälp av över 20 tekniker. 

Healing Touch stödjer individens naturliga självläknings-förmåga och samverkar väl med den traditionella skolmedicinen. Utövaren av Healing Touch använder händerna fokuserat och medvetet med avsikt att stödja och och öka det fysisk, emotionella, mentala och andliga välbefinnandet hos klienten.

Healing Touch används för bland annat :
  - Underlättande av sårläkning
  - Minskning av smärta
  - Minskning av ångest och stress
  - Förebyggande av sjukdom
  - Förbättring av andlig utveckling
  - Förberedelse för medicinsk behandling eller förfaranden
  - Post medicinsk stödåtgärd
  - Stöd till den döende
  - Förbättrad sömn
  - Ökad känsla av välbefinnande

Texten om Healing Touch kommer från hemsidan http://healing-touch.se där du kan läsa mer!