Prislista:

Massage 25 min: 450 kr
Massage 50 min: 650 kr
Massage 80 min: 925 kr
 
Healing:
Reiki 50 min 590 kr
 
Alla priser inkl moms
betalning sker via swish eller kontant

Kontaktinfo
Mobil: 073-8470455
fjellbornsmassageterapi.se

Maria Fjellborn

Jag heter Maria Fjellborn och har under många år haft ett stort engagemang för hälsa och personlig utveckling. Mitt intresse grundades för drygt tio år sedan när min egen kropp kändes både överansträngd och stel, upplevde en inre stress som jag till en början inte ens ville erkänna för mig själv.

Förstod att något inte var rätt men visste inte vid tillfället vad jag skulle göra åt situationen.

Den viktigaste frågan för mig blev, hur gör jag för att må bra? Följdfrågan blev därför naturlig, vad behöver jag för att må bra? Och med den frågan började jag min inre resa.

Först kom intresset för kost och min fysiska hälsa, märkte ganska snart att förändringar här gav positiva effekter, men kände att jag behövde något mer för att må bra.

Vad jag saknade och samtidigt längtade efter var en djupare kontakt mellan ”body, mind och soul”, vilket blev den saknade länk som jag funnit i de kurser och utbildningar som jag har deltagit i de senaste åren. Idag känner jag tydligare vad som är viktigt för mig i livet och tar nu steg för steg val därefter.

Jag har under 25 år arbetat och utbildat mig inom olika verksamhetsområden såsom: habiliteringsassistent, coach för arbetssökande, flera års studier inom media och kommunikation och hälsopedagogik, drivit en affärsrörelse i Göteborg samt under flera år arbetat med människor med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Min arbetslivserfarenhet men även min egen livserfarenhet har gett mig insikter om olika utmaningar vi kan ställas inför och hur dessa kan påverka vår kropp och sinnen. Massage för mig handlar om att förebygga och eliminera smärta som uppkommer av felaktig arbetsbelastning eller skada, också att avlasta besvär som uppstår på grund av stress och oro.
I mitt arbete som massör strävar jag alltid efter att vara lyhörd och finna närvaro i stunden.

För mig är massagen dessutom ett viktigt verktyg för att hitta kontakten mellan kropp och känsla. Intentionen med mina behandlingar är att hjälpa människor att uppleva stillhet och inre harmoni, öka kroppsmedvetenheten, det vill säga vår förmåga att uppfatta kroppens budskap så att vi sedan kan ta hand om den på bästa sätt. Kroppen vägleder oss till våra behov, ger oss ledtrådar om vad vi behöver, allt vi behöver göra är att lyssna!

Om du går in på min hemsida kan du läsa mer om massagen och mina behandlingar: fjellbornsmassageterapi.se