Yoga för kvinnor med Ellen Engvall

Yogan är holistisk i sitt synsätt och ser till hela människan, hela livssituationen – vad du äter och hur du känner.

 

 Att träna yoga påverkar kroppen och alla dess organ på många olika sätt. Du får en smidigare och starkare muskulatur, det påverkar matsmältningen och hormonbalansen, den ger ett mer uthålligt nervsystem, balanserar dina hjärnhalvor och gör att du sover bättre och blir lugnare.

 

IMY medicinsk yoga är utvecklad ur den klassiska Kundaliniyogan och är bred, komplett, och dessutom en av de mest ursprungliga yogaformerna. Yogaövningarna är till för att utveckla fysisk smidighet, skapa mental avslappning, balans och ge insikt.

 

Kvinnans välbefinnande ligger i fokus hos Ellen Engvall – leg sjuksköterska, barnmorska, Lärare och terapeut i medicinsk yoga och gravidyoga, utbildad på Institutet för Medicinsk Yoga. Håller kurser för yogalärare i gravidyoga och hormonyoga. Även utbildad hormonyoga lärare för Dinah Rodrigues. GI-coach och reflexolog, lång klinisk erfarenhet av arbete med kvinnor. Ellen ger kurser och individuell rådgivning vid infertilitet, graviditet och andra kvinnorelaterade besvär som PMS och klimakteriesymtom.

 

Läs mer och anmäl dig till inspirerande kurser hösten 2013 

www.ellenengvall.se